Підтримуючи китайське одкровення (чи прокляття?), ми живемо, щонайменше, у захоплюючі часи. У проміжку між усіма шаленими реакціями, які люди мали цього року, особливо коли це стосується окремих осіб’’ сексуальні практики цього року. Якщо ви одягнете’ не повірте мені, просто швидко перевірте минулі завантаження, які я я виконав за останні пару місяців. Але те, що я одягла’ Не припускаю, що навіть я бачив, що наближається – принаймні в повному обсязі – – це була суттєва чистка, яка вразила PornHub пару років тому, і сайт більше ніколи не був колишнім.

Це історія епічної події

Для тих, хто недостатньо обізнаний, PornHub фактично постійно викликав принаймні трохи дискусій, незважаючи на те, що це місце для розваг дорослих. Якщо бути щирим, то більшість людей у ​​світі ігнорують’’ веб-сайт верхньої трубки або міститься, або, як мінімум, сильно роздутий.

Проте після місяців стресу на MindGeek’’ провідний інтернет-сайт. По-перше, петиція про видалення k * ddie порно з веб-сайту набрала понад 425 000 підписів після того, як фактично з’явилася колекція звинувачень у тому, що на веб-сайті з’явилася нечисть за участю m * nors.

(Чесно кажучи, я одягаю не знаю, наскільки все це реально, враховуючи те, що я ношу не шукаю цього нездорового

сміливість. ) Разом з усім цим люди насправді нарікали, що існують завантаження, які також повинні вести сексуальну поведінку без згоди. Ця довіра фактично перетворила сайт на посміховисько улюбленої преси в наш час, що призвело до того, що бізнес із кредитними картками захистив споживачів від витрат на преміальні матеріали на PornHub.ви можете знайти більше тут попно видео з Наших статей

Звичайно, інші серйозні проблеми, з якими насправді стикалися PornHub та всі інші канали, — це проблема кіберпіратства та копіювання. І ось, з кожною з цих проблем, у понеділок, 14 грудня 2020 року PornHub опублікував, що вони брали участь у “& ldquo; одна з найретельніших гарантій у фоновому режимі платформи, створеної користувачами.”

Зокрема, порнотитан мав і, безперечно, продовжуватиме план:

• запобігання додаванню в неперевірені профілі абсолютно нового вмісту будь-якого роду

• вимагати від користувачів, які завантажують файли, перевірити, зробивши фотографію, на якій вони мають знімок обличчя та ім’я користувача

• видалення альтернативи завантаження більшості відео на платформі

• видалення будь-якого вмісту, створеного не підтвердженими клієнтами PornHub

Останній пункт у методі був, мабуть, одним із найвидатніших, оскільки повна різноманітність відеокліпів збільшилася від 13,5 мільйонів до менше 3 мільйонів.

(Боже, я вказую, що я зрозумів, що було багато скопійованих відеокліпів, хоч, Боже Господи, цього’ це дуже багато.) Цікаво, що співробітники PornHub висунули TikTok, Facebook та інші популярні соціальні мережі за те, що вони не мають ті самі заходи безпеки, що й зараз.

Нехай’ подивіться, з чим усе відбувається

У будь-якому разі, навіть з такою величезною зміною в політиці, я можу сказати, що я’’ m типу – занепокоєний– не тому, що r * pist та різні інші погані лохи мають своє лайно. Натомість це виглядає як спроба уникнути регуляторного втручання, яка може не досягти успіху.

Навіть якщо це й так, я уявляю, що бездоганно невинні люди фактично постраждали від їх веб-вмісту та відключили мережі внаслідок усього цього.

Не дивлячись на моє невдоволення, я можу сказати, що є фактор, щоб відкинутися –– або я повинен сказати –– є п’ятнадцять причин для цього.

Прямо тут’ те, що ви повинні шукати замість PornHub

Хто знає що’ Найбільш ймовірно, що це станеться з PornHub, але якщо відбудуться більш радикальні зміни або веб-сайт тимчасово закриється, я’’ ми вас охопили. Нижче наведено список із десяти привабливих веб-сайтів із безкоштовним порнографією, які можуть стати вашим вибором на PornHub без певного порядку. Насолоджуйтесь, лохи!

XVideos

Я розумію, що цей блог не’ не розміщуйте трубки в будь-якому конкретному порядку, але це може бути найкращий веб-сайт для трубок, крім PornHub. Знову ж таки, з огляду на те, що може чи не станеться з (попереднім?) королем порнографії, XVideos може швидко стати лідером порнографічних відео.

Якщо ви перевірите це, я’ я впевнений, що ви Погоджуся, що цей сайт, безумовно, працює. Подібно до всіх інших порно-сайтів, перелічених тут, на цьому є купа абсолютно безкоштовної нечисті для перегляду, а також’ Не бракує фантастичних завантажень для перегляду. І з фактично десятьма мільйонами завантажень ви можете більше ніколи не побачити жодного порнографічного каналу.

Відважність, подумайте про це, можливо, ви ніколи не відвідаєте інший веб-сайт із цією проблемою.

Навіть якщо ви згоріли на записаних відеокліпах –– якщо це’ якось можливо – знайдіть час, щоб переключитися на програми веб-камери XVideos. У будь-який час ви побачите сотні, якщо не незліченну кількість спокусливих дизайнів, які приготують візуальне захоплення для вас –– принаймні доки ви’ у мене є символи.

xHamster

Тепер ви не’ Вам не потрібно витрачати гроші на преміальне порно, але коли мова йде про цей веб-сайт, ви можете викласти трохи грошей на ці чудові фільми. Вибір чудовий, а висока якість, безумовно, неймовірна, оскільки забезпечується повна висока роздільна здатність або 4K Ultra.

Насправді існує понад 116 000 відеокліпів, і щомісяця з’являється 7500 абсолютно нових доповнень. Як преміум-учаснику ви отримуєте необмежену кількість завантажень, і ви’ Ви матимете доступ до кількох найкращих робіт порнозірок того періоду. Якщо ви’ повторно хвилюєтеся щодо ціни,’надіньте t піт це. Плата за тридцять днів, безсумнівно, обійдеться вам у 6,99 доларів США, що на місяць набагато менше, якщо ви зареєструєтеся на 3 місяці’’ s підписка. Рік, безперечно, обійдеться вам у 4,99 доларів США щомісяця, хоча ви’ потрібно буде заплатити все

одночасно. Можливо, найкраща пропозиція — отримати довічну підписку, яка, безумовно, коштуватиме вам жахливих 299,99 доларів США! Це може здатися крутим, але коли ви думаєте про це, ви’ фактично постійно отримуєте необмежену кількість порнографії, і це’ s без реклами. А тепер припустімо, що ви одягли’ не бажаю платити всі ці або будь-які гроші. Ви все ще можете отримати доступ до величезної кількості порнографії та деяких інших привабливих смаколиків. Крім живих секс-шоу, ви можете побачити безліч маркетингових мереж порнозірок і неймовірний вибір фотографій.

Що’ Більше того, на вкладці «Знайомства» є чудова функція, за якою можна шукати інших людей за віком, місцевістю, статтю та розташуванням. Ще краще, використовуючи пристрої розширеного пошуку, ви можете фільтрувати результати за відтінком очей і волосся, типом фігури та схильностями, щоб назвати кілька вимог до пошуку.

Очевидно, що концепція полягає в тому, щоб поговорити з людьми, яких ви, можливо, захочете побачити, однак, як ви могли передбачити, цей інструмент набагато краще підходить для невимушеного спілкування в чаті, відвертого обміну фотографіями та планування різноманітних інших хтивих цифрових дій. Але привіт, як і багато пунктів в Інтернеті, це те, що ви робите.

Eporner

Я відчуваю, що ця трубка не’ t отримати достатньо визнання від дрочників у мережі. Є буквально численні завантаження, і це’ s просто посилання на відео. Окрім фільмів, тут можна переглянути різноманітні привабливі зображення та чудові GIF-файли.

І так, я визнаю, що я трохи схитрив, шукаючи одну з найбільш улюблених категорій. Технічно кажучи, одним із найпоширеніших видів порно є некатегоризоване. Відчуття, яке є досить модним, враховуючи, що ви бачите велику різноманітність на цих веб-сторінках.

Проте я припустив, що це тип широкого, тому я прийняв рішення “& ldquo; офіційно зверніться до іншої популярної групи, яка є аматорською. З більш ніж мільйоном завантажень немає відносно ніяких обмежень щодо різноманітності ‘& lsquo; справжні люди, до яких ви звертаєтесь, бачите, що вони цінують себе, опустилися та забруднилися.

(До речі, аматорські фільми становлять приблизно п’ятдесят відсотків завантажень на цьому веб-сайті!)

І щоб ви зрозуміли, також існують обидва типи аматорської еротики. Таким чином, я’ m описуючи професіоналів, які не займаються порнографією, яких ви’ (хороша новина в тому, що) ніколи раніше не бачили разом із порно прослуховуванням у стилі гонзо, яке має якесь грубе відчуття.

А я’ я не лише маю на увазі весь трах без сідла.

Зауважте лише одне: усі веб-посилання є корисними та не містять спаму, за винятком кнопки Pornography Gaming –, що’ це просто реклама.

Без матері

Звичайно, найвища якість є скрізь, але це’ частково в результаті поєднання аматорської та експертної порнографії, яку ви’ знайдете на цьому сайті. Незважаючи на те, що всі ці дорослі канали відкриті для абсолютно нових масових фільмів, цей набір є ідеальною порнографічною системою для будь-яких дивакуватих збоченців.

Найефективніші альтернативи PornHub

Вони’ У мене є класифікації, щоб задовольнити будь-які вподобання та більше, ніж просто звичайні, такі як анальний рух, секс із транссексуалами, дивне поєднання та порно відео з натуральної шкіри. Якщо ви перевірите варіанти пошуку, ви’ я побачу, що є ціла область, тому s ‘описується як & lsquo; екстремальний порно

. Майте на увазі, що цей пошуковий фільтр, безумовно, надасть вам усі види парного, дивного та суперекстремального порно. Звичайно, нічого з цього –– як я знаю –– не заслуговує очищення PornHub, але багато відео тут можуть викликати роздратування у деяких людей.

Якщо ви маєте намір потішити свою смішну кістку раніше, після або під час’’ я оцінив вашу промежину, цей порносайт здається мені єдиним у своєму роді, тому що він має ‘& lsquo; забавно, різне фільтруючий пристрій. Знову ж таки, частина порнографії може бути трохи дивною, але деякі з них зроблені одночасно як кишок і горіх.

І дозвольте мені повідомити вам, що це був дивний оргазм – але він того вартий!

Продовжуючи, ще одна чудова особливість цього каналу – це великі сторінки взаємодії зі спільнотою. Існують теми онлайн-форумів, за якими учасники спілкуються та обмінюються інформацією та зображеннями. Motherless також має чат-кімнату в прямому ефірі, а також повний розділ оголошень.

То чого ви чекаєте?

Є процвітаючий район, з яким можна спілкуватися. Вони’ у мене є абсолютно нові аматорські порнозірки, з якими весь час підписуються, а ви’ відкрию для себе якийсь неймовірно дивний і смішний фап-продукт.

Переформулювати Motherless’ гасло: продовжуй і дивись, мама не’ дивлюсь

. SpankBang Будь то’ Якщо вони створені досвідченими спеціалістами або записані початківцями, висока якість переважної маси цих безкоштовних порновідеокліпів часто є першокласною.

Я одягнув’ У мене є конкретна справа, але цей канал хоче мені, як і серед більшості фільмів, також завантажених на сайт. Запропонуйте перейти на сайт і повідомте мені –– Я вважаю, що ви можете погодитися зі мною.

І якщо ви напружені через те, що вас спантеличила велика кількість звернень під час відкриття веб-сторінки, не’ t піт це. На цьому веб-сайті є безліч альтернатив пошуку та інструментів фільтрації всіх видів. Натиснувши одну кнопку, ви можете побачити, що’ зараз у тренді, що насправді нещодавно додано, що’ надано перевагу, а завантаження швидко з’являться.

Я одягнув’ я не дізнаюся про вас, але я рідко бачу, що останній вибір не’ t один я бачу на іншому безкоштовно

порносайти. Продовжуючи, ви можете відфільтрувати результати відеокліпу за обов’язковою якістю, тривалістю відеокліпу або просто скористатися пошуковою системою в Інтернеті. Якщо пряма порнографія – це не’ Крім того, ви можете перемикатися між порнографією геїв і транссексуалів.

Мені також потрібно обговорити SpankBang’ атрибут TV. Учасники цього сайту можуть не тільки запустити власні канали, але й запустити власний термінал. По суті, це’ s автоматично створений список відтворення, у якому постійно відтворюється нерозбірливість, яку ви хочете бачити. Все, що вам потрібно зробити, це перейти до веб-посилання на телевізор, ввести категорію, тег, ключове слово чи порнографічну зірку та перейти звідти.

Зробіть це зовнішнім виглядом, і ви, можливо, захочете зробити це своїм електронним банком готівки.

YouPorn

Коли мова йде про розвиток, цей безкоштовний порносайт виглядає охайно, а вміст багато в чому подібний –– це’ вологий і брудний.

Якщо ви ніколи не відкривали цей сайт, на якому розміщено безліч негідних матеріалів, ви’ чекає на легендарну нагороду. Є терабайти еротичних зображень і, можливо, петабайти порнографічного відео. Вони чудово впорядковані в безліч класифікацій, які мають зацікавити майже кожне почуття чуттєвої естетики.

Хоч і є виконавці-любителі, YouPorn, здається, має надзвичайно багато, навіть більше професійної еротики, багато для того, щоб переконатися, що в меню є ціла вкладка для порнозірок. Поруч із нею є зона еротики, яка містить хвилю збудливих історій, які зроблять ваші враження від цього порнографічного каналу ще кращими.

Крім того, ви також отримуєте доступ до 2 камерних мереж. Хоча вони офіційно не пов’язані з YouPorn, я маю стверджувати, що аматорські версії все одно варті насолоди.

YouJizz

Ця порносистема не’ t має надмірне у вигляді додаткових наворотів, що є фантастичним для тих, хто хоче заскочити та піти. Ви носите’ не потрібен обліковий запис, щоб максимально використати цей веб-сайт’ набір пристроїв сексуального вигляду.

Усі найкращі фільтри в один клік, як-от упорядкування результатів за тим, що’ абсолютно новий, популярний нещодавно і традиційно, і в тренді. Навіть більше, за допомогою 2 дотиків ви можете отримати випадкову колекцію відеокліпів, якщо хочете. З іншого боку, якщо ви точно розумієте, що шукаєте, у цій системі є епічний список тегів, який потрібно побачити, щоб про нього подумали.

Веб-камери, які дівчата отримують на YouJizz Live, чудові, дуже схожі на первинну трубку. До речі, якщо вам подобаються золотоволосі, загляньте на сайт веб-камери YouJizz. У них є різноманітні сексуальні сестри, але я виявив, що ти’ Знайдемо дівчат з медоволосим волоссям.

Наскільки вам захочеться, клацніть і вправляйтеся, не’ ще не зламай цей горіх. Ми’ тільки на півдорозі, і є додаткові трубки, щоб дізнатися про них і отримати захоплення.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *